Som professionell makeupartist erbjuder jag alltid en god service med mycket kreativitet och lyhördhet.

På Mariart School of Make-up & Hair i Stockholm utbildade jag mig till makeupartist. Efter utbildningen 2008 har jag bland annat jobbat med ett flertal muskivideoinspelningar och fotograferingar. Jag har även  samarbetat med designers som Tommy Granfors, Rachel Van Ash, Elle Frostegard och Hege Edvardsen. 

 Jag har  arbetat med fashion makeovers (modell för en dag) på Geronimo Agency i Stockholm.Jag har även fått möjligheten att sminka två körsångerskor till artisten Lauryn Hill.

Som person är jag positiv, lugn, punktlig och ambitiös. Mode och trender håller jag mig hela tiden uppdaterad i och gör alltid  mitt bästa.

Tveka inte att kontakta mig då jag mer än gärna anpassar mig till just era önskemål och kan ge  bra råd och idéer för en så bra makeup som möjligt. För fotografering, bröllop, fest, musikvideo, modevisning, film, event, möhippa och andra tillfällen.

Om du vill uppleva en professionell makeup och fashion makeover (modell för en dag) eller boka en fotograf för en mode- eller porträttfotografering, så kan jag även förmedla kontakter för detta.

Publiceringar

Style  2012/7

Mirror Magazine  2012/4

QX Magazine Sverige

/Kristina